lördag, mars 06, 2010

PAPPA LENNART 70 ÅR

Så har den gamle gått och blivit 70 år.



Neeeej, det är ju faktiskt några dagar kvar. Han fyller inte förrän den 8 mars men vi firade honom i slutet av februari eftersom han inte är hemma när han fyller. Han har nämnligen smitit iväg ...... till London.
Han och mamma Britta åkte i torsdags till London och har kvarterat in sig hos Anna. Och på måndagen den 8 mars kommer han att vakna upp i Paris. De ska ta snabbtåget på söndagen och sova över i Paris. Sedan ska de tillbaks till London igen innan de åker hem till Orust.
Önskade att jag fick åka med.....

I slutet av februari åkte vi alltså till Göteborg och då gick till Universeum. Det var mycket spännande för alla, både de unga och gamla.

Vi hittade både levande och icke levande djur, bl a en kramgo apa.

Simon på upptäcksfärd över akvariet.

Simon hittade även en motorcrosscykel, brrrrrmm

Även Felicia hittade en MC.


Efter ett flertal timmar på Universeum var vi hungriga, då gick vi till en Malyisk restaurang för att äta indisk mat, mmmmmm, det var mycket gott.
Under måltiden fick pappa Lennart bl a berätta lite om sitt liv. På en tidsaxel fick han pricka in alla de adresser han har varit skriven på (35 st) och alla bilar som han ägt........

Sedan blev det ett uppträdande av både gamla och unga. Anna och pappa Lennart berättade om ett besök de gjort på en kinesisk teater i Beijing.

Här lyssnar Fredrik, Ina, Anna, Sören och Gunnel på en av pappa Lennarts historier.

2 kommentarer:

  1. Hälsa och gratta så gott:)
    Skulle så gärna vilja träffa er allihop, kanske i sommar?

    SvaraRadera
  2. Så fint ni barn hade ordnat pappas födelsedagsfest! Tack tack!!Det värmer i hjärtat.
    kram/mamma

    SvaraRadera